CarDomain Network: CarDomain StreetFire.net Autoholics
Home > Car Video Channels > boymimosa75
boymimosa75
Streetfire Member
Last Login: Nov 24, 2015
Member Since: Nov 24, 2015
Gender: Female
Age: 80
Location: US
 
boymimosa75 Et godt kort for deg som trenger ekstra penger eller bare vil ha litt sikkerhet i tilfelle uforutsette utgifter. Det billig kredittkort fordeling og det sikrer fornuftig bruk av kredittkort uten at det tar overhånd. De fleste kredittkort som utbydes på internett rommer en mulighet for å oppnå visse bransjefordeler. Det betyr at man kan velge en gitt bransje hvor man vil oppnå en rekke fordeler når man betaler med sitt kredittkort. På den måten vil man spare penger hver gang man tanker bensin og betaler med sitt kredittkort. Santander Red er kortet for uforutsigbare utgifter og når du vil unne deg noe ekstra i hverdagen. Oslo (NTB-Birgitte Iversen): Norge bør heller være bekymret for at for få tar høyere utdanning enn for mange, viser en ny OECD-rapport. For å få kredittkort hos oss må du være over 18 år, ha norsk fødselsnummer og bostedsadresse i Norge.
Når du er på jakt etter et passende kredittkort, begynn med å finn ut hvilke ting du støtt og stadig bruker mye penger på. Dette er viktig fordi de fleste kredittkort har diverse forskjellige tilbud som er basert på at du må bruke penger for å spare penger. De fleste kredittkort (ikke alle) i Norge har enten drivstoffrabatt eller reiseforsikring inkludert i kortet. Hvis du kun vil ha et kredittkort for å ha som reserve penger kan det være lurt å ha et kort som ikke har årsgebyr og lav rente. Normalt tar der gjerne kun 5 minutter å søke kredittkort på nett og ofte får du svar med en gang på søknaden.
Mange kredittkort gir deg reiseforsikring hvis du bruker kortet til å betale minst 50 % av reisen du skal på. Dette er absolutt en fordel, fordi man kan slippe å betale for ekstra reiseforsikring. De fleste reiser kjøpes på nettet om dagen, så da vil du antageligvis bruke kredittkort til å betale det uansett. Det er litt varierende akkurat hva reiseforsikringene til kredittkort dekker, så det er lurt å sjekke det før du reiser, men jeg har inntrykk av at de generelt sett fungerer greit hvis noe skulle gå galt. I praksis går det ut på at du enten betaler mindre i utgangspunktet eller at du får noen prosent tilbakebetalt etter kjøp når du bruker noen kredittkort. Da kan det kanskje lønne seg med et kredittkort fra et flyselskap (for eksempel Norwegian-kortet som jeg bruker), så du samler bonuspoeng som senere kan brukes til å kjøpe flere reiser billigere eller gratis.
Når du søker om et kredittlån uten sikkerhet vil du alltid få et individuellt rentetilbud basert på din økonomiske situasjon, men dette er for det første kostnadsfritt og uten noen forpliktelser for deg. Kredittkortet har i mange uavhengige tester blitt kåret til det beste kredittkort i forhold til rabatt og bonus. Ønsker du å ta opp et lån uten sikkerhet, kan vi trygt anbefale deg å søke via Santander Bank. Banken er i dag den største på det norske markedet når det gjelder forbrukslån, etter å ha kjøpt opp GE Money Bank for billig kredittkort tid siden. Med en konkurranse dyktig rente, er dette en av dine beste muligheter når det gjelder å ta opp et kredittlån på dagen. Om du vil velge å skaffe deg et kredittkort eller å ta opp et forbrukslån får du nesten avgjøre selv, men se først på dine bruksmuligheter, og hvilket tidsrom du har for lånet.
Was posted on April 18, 2012 at 8:36 am in Kredittkort Tips and tagged as Beste kredittkort , kredittkort dagen , Kredittkort på dagen , søke om kredittkort , tips til kredittkort